Carsten Møller i Randers NØ, Midtjylland, DK på Houzz
20 68 77 97

Døre og vinduer

 

 

Alt i døre og vinduer

Leder du efter en erfaren og professionel fagmand til udskiftning eller renovering af dine døre og vinduer? Så er vi den helt rigtige samarbejdspartner for dig! Ligegyldigt om du skal have udskiftet alle boligens døre og vinduer, eller om det blot er et enkelt vindue, der trænger til renovering – så står vores dygtige og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

 

Renovering af vinduer og døre

Hos ATS-BYG ApS er vi specialister i renovering af gamle døre og vinduer. Vi har stor erfaring med de håndværksmæssige udfordrende restaureringer, og vi kan klare opgaver af enhver art. Ønsker du at bevare boligens oprindelige stil og charme, er dette den helt rigtige løsning for dig. Renovering er samtidig typisk billigere end at udskifte til nyt.

Vil du udskifte til nyt?

Ønsker du udskiftning af døre og vinduer i boligen, er vi naturligvis og behjælpelige med det. Vi tilbyder nye vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter, heriblandt Velux, Bøjsø, Frovin, Ideal Combi, Outline, Rationel, Skjern Vinduer, Swedoor-Kilsgaard, Velfac. Vi både leverer og monterer dine nye døre eller vinduer, og vi forlader ikke matriklen, før du er tilfreds med resultatet.

 

Få et uforpligtende tilbud

Fra vores kontor i Harridslev nær Randers tilbyder vi håndværkservice til store dele af Jylland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til, for at jeres vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen. Kontakt os på telefon 20 68 77 97 eller e-mail ats-byg@live.dk.

Bliv ringet op

Indsend dit telefonnummer og dit navn,
og vi vil ringe dig op snarest muligt.

Adresse

Bækkevej 44, Harridslev
8930 Randers NØ

Kontaktinfo

Tlf: 20 68 77 97
Mail: ats-byg@live.dk

Følg os

Find os på Facebook

Garantiordning

Vi er medlem af Dansk Håndværk, og du er derfor sikret kvalitetsarbejde gennem deres garantiordning

Top